Woning Verhuren

“Wij zetten uw huis niet alleen Te Huur, maar Verhuren uw huis”.

Uw woning nog niet verkocht?

Als uw woning (nog) niet is verkocht en de dubbele woonlasten parten gaan spelen is tijdelijke verhuur de oplossing! Om problemen met hypotheekverstrekkers, verzekeringen en gemeenten te voorkomen is kennis van zaken van groot belang. LUCAS WONEN begeleidt het hele verhuurproces.

Wacht niet tot het te laat is, neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Uw woning verhuren?

LUCAS WONEN biedt twee opties:

Presentatie optie: (gratis)

Presenteren van uw woning voor verhuur kost op www.lucaswonen.nl helemaal niets!

Wij bemiddelen in opdracht van de huurder. Hebben wij niet direct een match binnen ons eigen bestand, dan plaatsen wij uw woning kosteloos door bij verschillende huurwoningaanbieders.

Bemiddelingsoptie:

Wij bemiddelen in opdracht van verhuurder en gaan, indien wij binnen ons eigen bestand geen potentiële huurders hebben, actief op zoek naar huurders buiten ons bestand.

Presenteren van uw woning op www.lucaswonen.nl en doorplaatsen bij meer huurwoningaanbieders dan bij de presentatie optie. Extra promotie op de door de opdrachtgever te bepalen websites. LUCAS WONEN zal u hierbij adviseren.

Vinden wij een huurder naar wens bij een andere (verhuur)makelaar, ook dan regelen wij voor u de nodige zaken zodat u niet voor verassingen komt te staan. Voor deze optie zal een courtagebedrag in rekening worden gebracht en moet u akkoord gaan met de algemene voorwaarde verhuurder.

Aanmelden kan snel en eenvoudig door uw gegevens in te vullen, na ontvangst nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Na acceptatie blijft uw woning bij LUCAS WONEN aangeboden totdat uw woning is verhuurd. Of door schriftelijke afmelding door één der partijen.

* zie algemene voorwaarden verhuurder